top of page

Profiel & Studie Scan

SORRY, UNDER CONTRUCTION

Jezelf kennen is de eerste stap naar persoonlijk succes. Met een persoonlijk Profiel & Studie Scan krijg je een berg aan zelfkennis. Dit leidt tot een studie top 5 die aansluit bij jouw profiel, interesses en in een concreet actieplan.  

 

Samen kijken we waar je unieke talenten liggen, wat je motiveert en energie geeft. Met behulp van een online assessment beantwoorden we de vraag wat je nodig hebt om je optimaal te kunnen ontplooien en succesvol te zijn. De uitkomsten geven een helder en herkenbaar beeld van jezelf. 

 

Dit combineren we met jouw interesses en koppelen we aan studierichtingen. Uiteindelijk komt alles samen tot een studie top 5. Hieruit volgen concrete acties. Zo kun je er thuis verder mee aan de slag. Zoals bijvoorbeeld het bezoeken van een open dag (online of fysiek) en kan je jezelf verder verdiepen in de informatie van scholen en/of universiteiten. 

 

Ook levert die berg aan zelfkennis hele waardevolle input op die je bijvoorbeeld kan gebruiken bij het schrijven van motivatiebrieven, toelating tot studies, het vinden van een stage of later bij sollicitaties. Bagage voor je carrière rugzak dus!

 

Met deze aanpak maak je samen met je ouders, docenten en eventuele andere betrokkenen sneller en makkelijker de juiste studiekeuze. Met je gevoel en verstand.

Voor wie

De Profiel & Studie Scan is geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar: 

  • scholieren in het examenjaar VMBO

  • scholieren in het (voor)examenjaar HAVO en VWO

  • studenten die liever naar een andere studie overstappen

 

BijMaartje coaching

email@bijmaartje.nl

+31 (0)6 20604173

 

 

 

​© 2016 bijMaartje kindercoaching      Algemene Voorwaarden      Disclaimer      Privacyverklaring

Lions

  • Instagram bijMaartje
  • Facebook bijMaartje
  • LinkedIn Maartje van Draanen
bottom of page