Beste Lions, 

Hopelijk gaat het jullie allen goed in deze rare tijden. Ik begrijp van Ronald dat ook het Lions programma helaas beperkt is in deze periode. 

 

Aangezien ik jullie bijna allemaal ook persoonlijk ken, neem ik graag via deze weg contact met jullie op. 

 

Zoals de meesten wellicht weten heb ik een kindercoach praktijk “bijMaartje”. Daarnaast heb ik de afgelopen maanden (adhv een korte studie) tevens een nieuw product ontwikkeld dat ik graag met jullie deel. 

 

Het gaat over de begeleiding/coaching van jongeren bij het maken van een studiekeuze. Misschien een herkenbaar onderwerp en wellicht ook waardevol voor jullie kinderen, of voor (kinderen van) vrienden en bekenden. 

 

Het maken van een studiekeuze kan eenvoudig zijn, als je kind weet wat hij wil en kan. Als dit nog niet (zo) helder is, kan het echt lastig zijn. En met de Covid-19 beperkingen misschien nog wel lastiger dan ooit tevoren. 

 

Met mijn Profiel & Studie Scan begeleid ik jongeren in het maken van deze keuze. Dit doe ik door middel van een online assessment, waarbij we uitgebreid stil staan bij wie je kind is, wat hij/zij kan en wat de interesses zijn. Met dit inzicht leert je kind zichzelf goed kennen. Daarna koppelen we de uitkomsten aan studierichtingen en ronden het af met een studie top 5 met concrete acties. 

 

In het kort biedt de Profiel & Studie Scan:

  • Gevalideerd online assessment (Thomas Education)

  • Rapportage van de resultaten

  • 2 Individuele coach gesprekken 

  • Persoonlijke studie top 5 

  • Concreet actieplan

 

Met twee afspraken binnen een week krijgt je kind een berg aan zelfkennis, een top 5 die passend is en een actieplan. Hierdoor kan je kind (samen met jullie als ouders) sneller en eenvoudiger een passende studiekeuze maken. Met gevoel en verstand. En een studie die echt bij je kind past, geeft meer rust, motivatie en maakt de kans op succes groter. Dat biedt perspectief!

 

Mocht dit iets zijn voor jouw zoon of dochter, of van vrienden/bekenden, ik denk graag mee. Meer informatie staat uiteraard ook op deze website. 

 

Tot slot wil ik graag voor de kinderen van de Lions een korting aanbieden. Het honorarium van het traject bedraagt zodoende €400,- in plaats van €440,- (inclusief btw). Deze aanbieding is geldig t/m mei 2021. 

 

Dank voor jullie tijd en hopelijk zien we elkaar binnenkort weer 'live' onder het genot van een borrel o.i.d. 

 

Hartelijke groet,

 

Maartje van Draanen

Badhoevedorp, 6 april 2021