Kinderen

BijMaartje biedt laagdrempelige begeleiding; kortdurend, positief en oplossingsgericht. Gericht op kinderen en jongeren die niet lekker in hun vel zitten, of even een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Samen onderzoeken we wat er nodig is om het gewenste doel te bereiken. Dit doen we door gebruik te maken van de aanwezige talenten en kwaliteiten. Of de kwaliteiten te herontdekken en/of in andere (lastige) situaties toe te passen. Door écht te luisteren en te kijken wat er nodig is kunnen er vaak in een relatief korte tijd concrete stappen worden gezet.

 

Daarnaast draagt de coaching bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen, de zelfredzaamheid en het ontwikkelen van sociale vaardigheden. 

 

Mijn aanpak is ‘down to earth’. Omdat ieder kind uniek is werk ik altijd met een aanpak op maat. Hierbij maak ik gebruik van verschillende werkvormen en methoden zoals o.a. cognitieve gedragstherapie, maar ook rollenspellen, systeemgericht werken, Kids’ Skills, ademhalingsoefeningen en diverse (creatieve) werkvormen. De ouders vormen een belangrijke en onmisbare schakel in het veranderingstraject, en worden er gedurende het traject nauw bij betrokken. 

Volg mij

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn Social Icon

​© 2016 bijMaartje kindercoaching

Algemene Voorwaarden            Disclaimer           Privacyverklaring