top of page

Kinderen

BijMaartje biedt laagdrempelige begeleiding; kortdurend, positief en oplossingsgericht. Gericht op kinderen en jongeren waar het even niet soepel loopt, of die even een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Samen onderzoeken we wat er nodig is om het gewenste doel te bereiken. Dit doen we door gebruik te maken van de aanwezige talenten en kwaliteiten. Of de kwaliteiten te herontdekken en/of in andere (lastige) situaties toe te passen. Door écht te luisteren en te kijken wat er nodig is kunnen er vaak in een relatief korte tijd concrete stappen worden gezet.

Mijn aanpak is ‘down to earth’. Omdat ieder kind uniek is werk ik altijd met een aanpak op maat. Hierbij maak ik gebruik van verschillende werkvormen en methoden zoals o.a. cognitieve gedragstherapie, maar ook rollenspellen, systeemgericht werken, ademhalingsoefeningen en diverse (creatieve) werkvormen. De ouders vormen een belangrijke en onmisbare schakel in het veranderingstraject, en worden er gedurende het traject nauw bij betrokken. 

 

Maar ook als ouder kun je terecht bij bijMaartje. Het opvoeden van kinderen is meestal mooi, maar soms ook uitdagend en gewoon lastig. Afhankelijk van de vraag en behoefte kan één of meerdere gesprekken voldoende zijn. Door deze individuele aanpak kunnen specifieke thuissituaties aan bod komen. We gaan op zoek naar wat voor jou werkt als ouder en wat werkt voor je kind. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op.

 

 

 

 

 

BijMaartje coaching

email@bijmaartje.nl

+31 (0)6 20604173

 

 

 

​© 2016 bijMaartje kindercoaching      Algemene Voorwaarden      Disclaimer      Privacyverklaring

  • Instagram bijMaartje
  • Facebook bijMaartje
  • LinkedIn Maartje van Draanen
bottom of page